Op de valreep van dit jaar lanceren wij met bescheiden maar gepaste trots onze nieuwe website: www.animoadvies.nl. De nieuwe site geeft onze visie en marktbenadering weer zoals wij die zien na onze strategiewijziging van het laatste kwartaal 2014.

Sinds haar oprichting in 2009 positioneerde ANiMO -training & advies zich als trainingsbureau, waarbij advies zich vooral richtte op de vraag van de opdrachtgever (“geven wij het juiste antwoord bij de juiste vraag?”) en de optimale aanpak bij de opzet van een trainingstraject. Door de jaren heen zien wij dat het rendement van een training niet alleen afhangt van de houding van de deelnemer, maar – meer nog – van de omstandigheden van de organisatie en de houding van het MT. Om het effect van een traject te optimaliseren hebben wij per september 2014 een strategiewijziging toegepast, waarbij het accent wat verschuift van training naar advies. Wij denken graag mee met onze opdrachtgever, geven na analyse van informatie en situatie een gedegen advies, en kunnen met diverse instrumenten MT, OR, en leidinggevenden begeleiden naar een optimale visie en aanpak voor extern en intern. Daarom ook een kleine wijziging van naam: ANiMO advies. Ons trainings- en coachingsaanbod, met name gericht op een optimale en duurzame inzetbaarheid van medewerkers, blijft hierbij gehandhaafd.

ANiMO_2014-12Bij deze nieuwe situatie behoort een nieuwe informatieve website, waarin wij uitleggen hoe onze visie en aanpak is, wat onze producten en diensten zijn, en voor welke opdrachtgevers wij welke projecten ontwikkeld en uitgevoerd hebben. Daarnaast willen wij op deze site, naast vaste nieuwtjes over onze projecten, ook af en toe columns schrijven en vaknieuws plaatsen.

Hartelijk dank voor het in ons gestelde vertrouwen van het afgelopen jaar. Wij wensen u goede kerstdagen en een mooie jaarwisseling toe.